Trægulve

 Det gode håndværk Wiking Gulve er trægulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion.Hos Wiking Gulve lægger vi vægt på det gode hånd­værk. Vi har eget savværk og produktion, hvor vi kombinerer tradition og erfaring med moderne viden og teknologi. Resultatet er smukke og stærke trægulve, der er beregnet til at bruge til både hverdag og fest.Ring eller skriv for mere information eller for bestilling.

  • Trægulve i høj kvalitet
  • Håndplukkede materialer
  • Rådgivning om montering og pleje

Wiking Dansk Bøg

Plankegulve fremstillet af udsøgt dansk bøg er et banebrydende nyt produkt på markedet.

Wiking Nordsvensk Fyr

Udvalgte kvalitetsstammer fra de nordsvenske skove, hvor træerne vokser langsommere – og opnår større hårdhed. Det giver smukke plankegulve, der ældes med ynde.

Wiking Sibirisk Lærk

Sibiriske planker med et flot, rødligt skær, som med tiden får en grålig tone. Det giver et levende og varmt trægulv, der skaber hygge og glæde i både små og store rum.

Wiking Dansk Ask

Udvalgt ask fra danske skove. Det sikrer en hård og stærk kvalitet med en dæmpet overgang mellem plankernes lyse og mørke nuancer. Et smukt og roligt trægulv til hjemmet.

Wiking Q-stone - Nadura®

Wiking Gulve har introduceret en helt ny gulvtype, Q-stone med den revolutionerende overflade teknologi Nadura®, som et alternativ til klinker.

Wiking Dansk Eg

Dansk eg – hentet i veldrevne danske skove, udvalgt og behandlet med omhu. Forarbejdet til brede plankegulve med en helt særlig glød, der understreger den exclusive og personlige sans for kvalitet.

Wiking Eg Sildeben

Wiking Eg sildeben er det nye eksklusive produkt fra Wiking Gulve. Fremstillet af udsøgt dansk Eg i 180 mm brede planker. Plankerne er 12 mm tykke og 1080 mm lange til svømmende lægning med fer og not.

Wiking Douglas

De bedste douglas-stammer er håndplukkede med stor omhu. Derpå skåret i brede planker hvoraf de flotteste er anvendt som toplag. Et elegant, lyst og roligt plankegulv, hvor det varme og rødlige skær giver rummet harmoni.

Wiking Q-plank - Woodura®

Wiking Q-plank med den revolutionerende overflade Woodura® er endnu et nyt banebrydende produkt fra Wiking Gulve.